ИЗВИЧНИК!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добредојдовте на ИЗВИЧНИК!

HomeLatest imagesБарајРегистрирајте сеВлез

Што се треба да има една личност за вие да ја сакате

Go down 
5 posters
АвторПорака
??????
Гостин

Што се треба да има една личност за вие да ја сакате Empty
ПишувањеПредмет: Што се треба да има една личност за вие да ја сакате   Што се треба да има една личност за вие да ја сакате EmptyСре Фед 10, 2010 2:22 pm

епа јас обожавам девојки со зелени очи, црна коса, ангелско лице, забавна, паметна...
и мислите дека постои ваква Question
Вратете се на почетокот Go down
ViciouS

ViciouS

Број на мислења : 202
Поени : 242
Репутација : 8
Местолокација : Дома пред чергата

ПишувањеПредмет: Re: Што се треба да има една личност за вие да ја сакате   Што се треба да има една личност за вие да ја сакате EmptyЧет Фед 11, 2010 1:43 pm

Сигурно постои бе. cyclops

За некое машко да го сакам...Треба да има:

*Физички карактеристики:
-Убава насмевка.
-Висок.
-Цврсти раце.
-Смеѓа или црна пократка коса.

Не сум од оние женски кои се палат на плави машки, со плави очи, и остали такви организми. Нее...не е тоа за мене. Чуден вкус малце можда имам. Знам да се загледам во некој металец, така, со ептен долга коса...
Углавном не сакам онака, обични машки.

Е сеа...

*Карактерни особини:
-Добра смисла за хумор.
-Да сака деца.
-Да сака животни.
-Интелигентен.
-Забавен.
-Дружељублив.

Романтичен, не ми е на прво место, пошо и ја онака, не сум нешто романтична. drunken
И најважно-ДА НЕ БИДЕ ДИГНАТ! У принцип нејќам такви машки.
Very Happy Very Happy
И...тоа би било тоа...
Не барам многу, нели!? afro
http://www.nevermind205.blogspot.com
??????
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Што се треба да има една личност за вие да ја сакате   Што се треба да има една личност за вие да ја сакате EmptyЧет Фед 11, 2010 2:01 pm

жити се ова е опис на совршено машко а такво непостои верувај проверено е Very Happy Very Happy Very Happy
ViciouS

ViciouS

ПишувањеПредмет: Re: Што се треба да има една личност за вие да ја сакате   Што се треба да има една личност за вие да ја сакате EmptyПет Фед 12, 2010 8:12 am

Romanticos напиша:
жити се ова е опис на совршено машко а такво непостои верувај проверено е Very Happy Very Happy Very Happy
ее...како не... Evil or Very Mad
Ја набројав само добри особини, пошто тие први и ги приметувам.
А што? Мислиш нема машки со убави цврсти раце?
И со убав осмех?
Тие се најчеста појава.
rabbit
??????
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Што се треба да има една личност за вие да ја сакате   Што се треба да има една личност за вие да ја сакате EmptyПет Фед 12, 2010 8:56 am

не не има јас сум таков lol! невикам дека нема само на пример ке има убава насмевка јаки раце а ке нема интелегенција или пак ке нема нешто друго
ти текнува Wink
ViciouS

ViciouS

ПишувањеПредмет: Re: Што се треба да има една личност за вие да ја сакате   Што се треба да има една личност за вие да ја сакате EmptyПет Фед 12, 2010 11:08 am

Romanticos напиша:
не не има јас сум таков lol! невикам дека нема само на пример ке има убава насмевка јаки раце а ке нема интелегенција или пак ке нема нешто друго
ти текнува Wink
Ахаа...убавина и памет не идат заедно нешо тоа?
Или? rabbit

Енивеј...фино ако си ти таков бе. Very Happy
Реков дека се честа појава тие. alien
??????
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Што се треба да има една личност за вие да ја сакате   Што се треба да има една личност за вие да ја сакате EmptyПет Фед 12, 2010 12:36 pm

мн нормално дека има машки со убав осмех и силни раце ама на пример па памет ке му фали
сеа ти текнува што сакам да кажам
вi[т]cн

вi[т]cн

Број на мислења : 15
Поени : 17
Репутација : 0
Местолокација : Skopje

ПишувањеПредмет: Re: Што се треба да има една личност за вие да ја сакате   Што се треба да има една личност за вие да ја сакате EmptyСаб Фед 13, 2010 8:42 am

шарм, интелект, култура, смисол за хумор, да биде згоден и убав. Smile
ВАЖНА
Администратор
Администратор
ВАЖНА

Број на мислења : 93
Поени : 205
Репутација : 40
Местолокација : Скопје

ПишувањеПредмет: Re: Што се треба да има една личност за вие да ја сакате   Што се треба да има една личност за вие да ја сакате EmptyНед Фед 14, 2010 2:02 am

Да има добра душа, култура и да биде убав, згоден и секси Smile Плава коса(а и немора)-секако кратка. Романтичен, љубезен, фраер и не е лошо да има money Very Happy
http://izvicnik.tk
ViciouS

ViciouS

ПишувањеПредмет: Re: Што се треба да има една личност за вие да ја сакате   Што се треба да има една личност за вие да ја сакате EmptyНед Фед 14, 2010 4:34 am

Абе доста тупам, сакам на изглед да биде како оној Младен од Велики брат.
Ви текнуе на кој мислам?
Уф...колку е само...најубав.... afro
ThE DeViL

ThE DeViL

Број на мислења : 120
Поени : 193
Репутација : 6
Местолокација : HELL

ПишувањеПредмет: Re: Што се треба да има една личност за вие да ја сакате   Што се треба да има една личност за вие да ја сакате EmptyНед Фед 14, 2010 4:39 am

ништо многу посебно освен да е секси убава да има смисла за хумор да е средена и тоа
http://ohridpcstores.webs.com
??????
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Што се треба да има една личност за вие да ја сакате   Што се треба да има една личност за вие да ја сакате EmptyПон Фед 15, 2010 7:09 am

ВАЖНА напиша:
Да има добра душа, култура и да биде убав, згоден и секси Smile Плава коса(а и немора)-секако кратка. Романтичен, љубезен, фраер и не е лошо да има money Very Happy
леле сеа треба да ограбам неколку банки lol!
ma4e

Број на мислења : 10
Поени : -5
Репутација : -17

ПишувањеПредмет: Re: Што се треба да има една личност за вие да ја сакате   Што се треба да има една личност за вие да ја сакате EmptyПет Мај 21, 2010 12:07 pm

Пред се да има добар карактер...после..убаво однесување, кратка коса(по можност не плава Laughing ) очи и такви ствари не ме интересираат толку многу Very Happy Very Happy
??????
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Што се треба да има една личност за вие да ја сакате   Што се треба да има една личност за вие да ја сакате EmptyПет Мај 21, 2010 12:15 pm

ma4e напиша:
Пред се да има добар карактер...после..убаво однесување, кратка коса(по можност не плава Laughing ) очи и такви ствари не ме интересираат толку многу Very Happy Very Happy
лел се пронаоѓам во описов lol!
ma4e

Број на мислења : 10
Поени : -5
Репутација : -17

ПишувањеПредмет: Re: Што се треба да има една личност за вие да ја сакате   Што се треба да има една личност за вие да ја сакате EmptyПет Мај 21, 2010 6:59 pm

rOmAnTiCaR напиша:
ma4e напиша:
лел се пронаоѓам во описов lol!

Laughing Laughing Laughing ....eee заборавив...во друштво да се однесува пристојно...а не да биде баш во центарот на вниманието Laughing Laughing
ViciouS

ViciouS

ПишувањеПредмет: Re: Што се треба да има една личност за вие да ја сакате   Што се треба да има една личност за вие да ја сакате EmptyВто Jул 13, 2010 2:49 pm

Јак смисол за хумор, голема доза сарказам, најмала доза на глупост на мозокот освен кога е начукан, а и кога сме веќе кај пијанството: да не ме тера да му ја држам главата кога повраќа. После да знае убаво да се кикоти и да има гласен осмех, да не биде расист, сексист или хомофоб, да нема некои предрасуди, да не слуша рап музика, боље метал, панк, рок. А за изглед не ми е најбитно... само да не се облака као рапер или као кремац и да има темна коса пошто ич нејќам плавушани. Тоа би било тоа.
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Што се треба да има една личност за вие да ја сакате   Што се треба да има една личност за вие да ја сакате Empty

Што се треба да има една личност за вие да ја сакате
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» Ваши Фотошоп креации
» Колку деца сакате да имате?