Добредојдовте на ИЗВИЧНИК! |
| | Пофалби, критики, предлози, прашања... | |
|
+8Ana Kamelia skalica ThE DeViL D-UP ace_boy ViciouS ВАЖНА 12 posters | |
Автор | Порака |
---|
ВАЖНА Администратор
Број на мислења : 93 Поени : 205 Репутација : 40 Join date : 2010-02-06 Age : 34 Местолокација : Скопје
| Предмет: Пофалби, критики, предлози, прашања... Вто Фед 09, 2010 6:10 am | |
| Овде во оваа тема можете да дадете пофалба, критика, предлог, да поставите прашање итн... Секоја критика и предлог ќе бидат земени во обзир. Ако не ви одговориме веднаш, тоа значи дека прашањето се разгледува. Благодарам на разбирањето. | |
| | | ViciouS
Број на мислења : 202 Поени : 242 Репутација : 8 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Местолокација : Дома пред чергата
| Предмет: Re: Пофалби, критики, предлози, прашања... Вто Фед 09, 2010 1:59 pm | |
| Мој предлог: Буквите да бидат црни..т.е текстот што го пишуваат членовите да биде во црна боја. Вака не доаѓа до израз напишаното. | |
| | | ace_boy
Број на мислења : 22 Поени : 36 Репутација : 12 Join date : 2010-02-10 Age : 30 Местолокација : Skopje
| Предмет: Re: Пофалби, критики, предлози, прашања... Сре Фед 10, 2010 3:25 am | |
| Pofalbi za forumot VAZNA. I predlog da me stavis moderator na fudbal i na seir | |
| | | ВАЖНА Администратор
Број на мислења : 93 Поени : 205 Репутација : 40 Join date : 2010-02-06 Age : 34 Местолокација : Скопје
| | | | ВАЖНА Администратор
| Предмет: Re: Пофалби, критики, предлози, прашања... Сре Фед 10, 2010 4:53 am | |
| - Tiggy напиша:
- Мој предлог:
Буквите да бидат црни..т.е текстот што го пишуваат членовите да биде во црна боја. Вака не доаѓа до израз напишаното. Имате избор на бои. Но, ќе видам ова. | |
| | | D-UP
Број на мислења : 177 Поени : 221 Репутација : 14 Join date : 2010-02-08 Age : 29 Местолокација : Штип
| Предмет: Re: Пофалби, критики, предлози, прашања... Сре Фед 10, 2010 9:07 am | |
| Предлог до админот и модераторите. Во одредени под форуми да започнеме со отварање на нови теми барем во секој под форум да има по пет теми за почеток од модераторите, а покасно и од новите членови. Ќе се потрудам јас да отворам на боречки вештини, религија и филозофија, па ако се согласувате започнете и вие. Поздрав! | |
| Предмет: Re: Пофалби, критики, предлози, прашања... Сре Фед 10, 2010 9:10 am | |
| Секако. Пред се, за да успее еден форум треба да има активни членови и теми. И јас се трудам да отворам теми, да пишувам постови. И тоа воопшто не ми претставува тешкотија. Напротив, со задоволство го правам тоа. И се надевам дека форумов ќе успее и ќе биде пријатно место за забава и дружење и секако разменување на мислења, добри дискусии Што мислам дека и сега е | |
| | | ViciouS
Број на мислења : 202 Поени : 242 Репутација : 8 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Местолокација : Дома пред чергата
| Предмет: Re: Пофалби, критики, предлози, прашања... Сре Фед 10, 2010 11:57 am | |
| Вака... Не дека не ми се допаѓа форумов...Напротив! Башка ќе бидам меѓу првите членки на форумов.
Значи:
-ВАЖНА, форумов е да кажам вака, голем. Има многу подфоруми кои најверојатно ќе останат празни, бидејќи нема членови кои би пишувале сега за сега.
-Малку се измешани работиве мислам. Би требало да имаат некој ред барем. На пр. едно под друго да си бидат: семејство, љубов, животни.
-Сега за сега нека си бидат само најопходните подфоруми... Би требало (според мене) да бидат застаапени: КЛИК, известувања, љубов, животни, семејство, здравје, мистерии, религија, мода, филизофија и психологија, политика, образование, свет, градови во Македонија, информатика, култура, забава, спорт, автомобилизам, сеир и форумски игри.
-Исто, ВАЖНА, мора тука негде да се има место и за лирските души...знаеш...поезија проза... И тоа би било тоа.
Уште еднаш повторувам, не дека не ми се свиѓа форумов, само...ете... | |
| Предмет: Re: Пофалби, критики, предлози, прашања... Сре Фед 10, 2010 12:13 pm | |
| - Tiggy напиша:
- Вака...
Не дека не ми се допаѓа форумов...Напротив! Башка ќе бидам меѓу првите членки на форумов.
Значи:
-ВАЖНА, форумов е да кажам вака, голем. Има многу подфоруми кои најверојатно ќе останат празни, бидејќи нема членови кои би пишувале сега за сега.
-Малку се измешани работиве мислам. Би требало да имаат некој ред барем. На пр. едно под друго да си бидат: семејство, љубов, животни.
-Сега за сега нека си бидат само најопходните подфоруми... Би требало (според мене) да бидат застаапени: КЛИК, известувања, љубов, животни, семејство, здравје, мистерии, религија, мода, филизофија и психологија, политика, образование, свет, градови во Македонија, информатика, култура, забава, спорт, автомобилизам, сеир и форумски игри.
-Исто, ВАЖНА, мора тука негде да се има место и за лирските души...знаеш...поезија проза... И тоа би било тоа.
Уште еднаш повторувам, не дека не ми се свиѓа форумов, само...ете... Можеби сега некои од подфорумите се празни, но наскоро ќе се регистрираат нови членови кои можеби ќе сакаат да пишуваат за некоја област која(како што ти предлагаш) ќе ја нема на форумов. Затоа, подобро е да се даде право на избор на членови, па тие да си одлучат каде ќе пишуваат Лирски души...па можат слободно такви теми да се отворат во Разно, во Филозофија и психологија. Но, ова ќе се разгледа. | |
| | | ThE DeViL
Број на мислења : 120 Поени : 193 Репутација : 6 Join date : 2010-02-10 Age : 30 Местолокација : HELL
| Предмет: Re: Пофалби, критики, предлози, прашања... Чет Фед 11, 2010 1:27 am | |
| добар е форумот важна само ти требаат многу членови. предлог да ме ставиш модератор на компјутерска технологија софтвер и хардвер и на музика | |
| | | | ?????? Гостин
| Предмет: Re: Пофалби, критики, предлози, прашања... Чет Фед 11, 2010 2:29 pm | |
| АПЕЛИРАМ сите членови да бидат поактивни, пример нека ви биде Тiggy и секој ден отварајте нова тема за што побрзо да се наполни форумов!!!!!!!! |
| Предмет: Re: Пофалби, критики, предлози, прашања... Пет Фед 12, 2010 4:55 am | |
| | |
| | | ViciouS
| Предмет: Re: Пофалби, критики, предлози, прашања... Вто Фед 16, 2010 5:43 am | |
| - Romanticos напиша:
- предлагам да има банирања од чат
Има, но да банираат можат само модераторите на четот. Во моментов постои само еден модератор на четот. Јас Кога форумов ќе порасне, ќе бидат поставени повеќе модератори | |
| | | skalica
Број на мислења : 11 Поени : 16 Репутација : 2 Join date : 2010-02-10 Местолокација : Охрид
| Предмет: Re: Пофалби, критики, предлози, прашања... Чет Фед 18, 2010 12:45 pm | |
| Веќе ми станува се поинтересно на Форумов. Некако, најповеќе ме привлекува темата „Религија“ и таму сакам најповеќе да пишувам. Дали може да се обидам да го модерирам „Религија“, со тоа што, иако сум Православен христијанин, нема да заземам страна кога би дошле до ситуација да влегуваат во расправи членови од повеќе христијански деноминации, и било кои други? Кавги и навреди не би дозволувал. Поздрав. | |
| | | Kamelia
Број на мислења : 6 Поени : 7 Репутација : 1 Join date : 2010-02-18
| Предмет: Re: Пофалби, критики, предлози, прашања... Чет Фед 18, 2010 1:38 pm | |
| Samo sto se registrirav pa ne sum razgledala Vaka na prv pogled mi se dopagja Ne e loso | |
| | | Ana
Број на мислења : 16 Поени : 20 Репутација : 4 Join date : 2010-02-19
| Предмет: Re: Пофалби, критики, предлози, прашања... Саб Фед 20, 2010 4:40 am | |
| Mi se dopaga forumov,super ste samo prodolzete taka | |
| | | ?????? Гостин
| Предмет: Re: Пофалби, критики, предлози, прашања... Нед Фед 21, 2010 1:30 am | |
| - skalica напиша:
- Веќе ми станува се поинтересно на Форумов. Некако, најповеќе ме привлекува темата „Религија“ и таму сакам најповеќе да пишувам.
Дали може да се обидам да го модерирам „Религија“, со тоа што, иако сум Православен христијанин, нема да заземам страна кога би дошле до ситуација да влегуваат во расправи членови од повеќе христијански деноминации, и било кои други? Кавги и навреди не би дозволувал. Поздрав. Мило ми е што ти се допаѓа форумов Секако дека може да го модерираш „Религија“. | |
| | | Nightwish
Број на мислења : 33 Поени : 37 Репутација : 2 Join date : 2010-04-19 Age : 39 Местолокација : Tetovo
| Предмет: Re: Пофалби, критики, предлози, прашања... Вто Апр 20, 2010 7:01 am | |
| Предлагам Модераторите да бидат со зелена боја | |
| Предмет: Re: Пофалби, критики, предлози, прашања... Вто Апр 20, 2010 9:06 am | |
| Зошто? | |
| | | girl
Број на мислења : 10 Поени : 18 Репутација : 2 Join date : 2010-02-09
| Предмет: Re: Пофалби, критики, предлози, прашања... Вто Апр 20, 2010 9:15 am | |
| | |
| | | Nightwish
Број на мислења : 33 Поени : 37 Репутација : 2 Join date : 2010-04-19 Age : 39 Местолокација : Tetovo
| | | | ace_boy
Број на мислења : 22 Поени : 36 Репутација : 12 Join date : 2010-02-10 Age : 30 Местолокација : Skopje
| Предмет: Re: Пофалби, критики, предлози, прашања... Вто Апр 20, 2010 1:58 pm | |
| Супер се боите | |
| | | Sponsored content
| Предмет: Re: Пофалби, критики, предлози, прашања... | |
| |
| | | | Пофалби, критики, предлози, прашања... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете да одговарате на темите во форумот
| |
| |
| |